?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Security

Is anyone else noticing that the dropdown box for security options is, well, gone?

Comments

( 17 comments — Leave a comment )
wantedonvoyage
Dec. 27th, 2016 02:57 pm (UTC)
I can see it on mine.
siduri
Dec. 27th, 2016 03:01 pm (UTC)
I see it on my LJ...
tommx
Dec. 27th, 2016 03:36 pm (UTC)
I see where the security dropdown is supposed to be, but there's nothing there. Dropdowns in the header are also not working for me either in Chrome or Firefox.
siduri
Dec. 27th, 2016 04:04 pm (UTC)
LJ is not working well for me in Firefox on my MacBook. It is much better in Chrome. It may be more hiccups from this thing they have been doing.
tommx
Dec. 27th, 2016 04:07 pm (UTC)
Whatever server or whatever that my account is running from must be wiggy is my thinking.
siduri
Dec. 27th, 2016 04:28 pm (UTC)
Right. And hopefully, they will unwigg it in due course.
tigtogiba34
Dec. 27th, 2016 03:13 pm (UTC)
I post from semagic so... it's there for me
tommx
Dec. 27th, 2016 03:33 pm (UTC)
Semagic isn't working on this computer. I'd post from my phone, but I hate typing long posts with my thumbs. Grr.
trillian42
Dec. 27th, 2016 03:30 pm (UTC)
IT's there for me, but on a lot of styles comments aren't there. I *seem* to be able to reply to comments from email, and the count goes up, but I can't see any of them. I also just tried to look at a profile and it showed me basically nothing. LJ gremlins?
tommx
Dec. 27th, 2016 03:32 pm (UTC)
I'm thinking gremlins.
christina_maria
Dec. 27th, 2016 03:41 pm (UTC)
I can see it on mine.

I think you may be right, sounds like you have Gremlins chomping your LJ bits. XD
winnett
Dec. 27th, 2016 05:04 pm (UTC)
Random drive by: It's not working for me either. I also use firefox.
brittdreams
Dec. 27th, 2016 05:14 pm (UTC)
Worked just fine for me to make a post from Chrome on a PC.
daily_rant
Dec. 27th, 2016 05:36 pm (UTC)
I can't get any drop down menus unless I switch to desk top.
hammercock
Dec. 28th, 2016 12:37 am (UTC)
It's been problematic for me on my Chromebook for over a month now. On my work Mac Airbook, running Chrome, it's fine.

I'm thinking it might have something to do with the fact that ADD-me has a bazillion different tabs open across 8 different windows. I'm trying to reduce them, but it's slow going.
castlemew
Dec. 28th, 2016 06:03 am (UTC)
Lol, I swung by to comment that I added you back from 2017revival because I can't view comments there and LJ is, in general, acting jacked up. Hi new friend!
ellierachael
Dec. 28th, 2016 09:21 pm (UTC)
Yes! It was causing problems for me all of yesterday and this morning but seems to have finally been fixed again
( 17 comments — Leave a comment )